0

Zandalee

Nicholas Cage medverkar i vad som kan vara en av de tråkigaste filmerna jag sett i år. Resultatet är att jag spolade genom 44 minuter och hoppade till när filmen såg "bättre" ut.
 
Theirry är en chef för ett företag som anlägger vägar. Hans fru är den heta Zandalee, som är naken typ hela tiden. Efter många nakenscener så träffar Theirry en gammal skolkompis i Johnny, en långhårig slusk som snabbt faller för Zandalee. Detta är början på en trekant.
 
Det här....är....uh....en awkward kram?
 
Filmen har många kända namn. Judge Reinholdt från Snuten i Hollywood, Erika Andersson från en väldigt liten roll i Twin Peaks. Nicholas Cage från...allt. Och Steve Buscemi i en pinsamt liten roll. Dessa namn är allt som bär en fruktansvärt tråkig film. Kvinnor behandlas som objekt, då Johnny, som är lika klantig på romantik som en noshörning i en tankbil, ändå får ligga mer än 007.
 
Visst har filmen några smått intressanta scener...som att se Johnny och Zandalee ligga...tyvärr. Eller att se Judge Reinholdts 1700-tals mustach. Eller det obligatoriska Nicholas Cage momentet då han ballar ur i filmen sista tio minuter. Erica Andersson är faktiskt väldigt söt och att se henne naken är, objektivt sett, ingen dålig sak.
 
Så du tycker att tjejer ska stanna hemma och mannen ska jobba? Jag sitter bara här och ler med min 1700-tals mustach.
 
Men filmen är bara sjukt, jävla, oerhört torr, trisst och tråkig.
 
0,5/5 guldkameror.
 
Robin