0

Silent Night Deadly Night 2

Kommer du ihåg scenen som förändrade Billy för alltid? Minns du Billys bror? ja va fan hände med Billys brosa? Han bodde på barnhemmet efter sina föräldrars död och sedan såg han snuten skicka sin bror....umm....hela vägen till nordpolen där tomten bor.... heh,, så nu sitter även Ricky som brodern heter på ett mental sjukhus efter att ha begått flera mord. Doktor Henry Bloom ska intervjua Ricky men Ricky leker inte med då Dr. Bloom endast är en av måååååånga psykiatriker och doktorer han fått träffa under sin jobbiga uppväxt då hans föräldrar först mördades av en tomte, sedan skjöts hans bror ihjäl framför honom även han utklädd till tomte och vem fan har en jävla utredning den 24de december??
When you no get what you wanted for christmas

Till slut så är alla flashbacks över, läs mer om det senare, och Ricky berättar att han adopterades till en judisk familj som inte firar jul men då Billy vart traumatiserad av tomten är Ricky traumatiserad av nunnor. Ricky växer upp till tonåring och precis som hans bror är det nu det slår slint i skallen på han för från ingenstanns börjar han begå mord men även hitta en tjej och det verkar som om att allt kommer gå bra för Ricky, men hennes ex lämnar henne inte ifred så Ricky kör in startkablar i munnen på han  och det är så hans morddag börjar, yepp Garbage Day utspelar sig i en flashback
Is this what you want you filthy animals?
 
ja ja garbage day å allt det där men filmens inflytande har en story att berätta. När Garbage day blev så stort tog fans saken i egna händer, skapade ett projekt, de säkte upp skådisen bakom Ricky, Eric Freeman och drog ut han till en mässa eller så samma år som han dök upp i en tvfilm baserat under juletid. Han har en egen webbsida där han säljer soptunnor med sitt face och slogan på. Filmen i sig är lika läskig som en skål av saltgurka och bör ses mer som det oironiska komedi som den är, filmens huvudskådis agerar som en jävla anime skurk, skrattar asstelt och går runt som en robot, kanske för att banka spiken i plankan att han faktiskt är psykiskt störd. Vi får mycket stockfootage från första filmen då Ricky tänker tillbaka på vad som hände...hur exakt han minns exakt allt då han var ett spädbarn vet jag inte eller hur exakt han vet vad abidissorna gjorde mot hans bror bakom stängda dörrar vet jag inte heller. Det går till överdrift med stockfootage typ som den där gorilla filmen jag glömt namnet på....klicka HÄR för å se vilken jag menar men denna spenderar för mycket tid i ett rum där Bloom och Ricky pratar om första filmen och efter 40 minuter HELA 40 MINUTER av snack och scener från Silent Night Deadly Night 1 börjar dess sequel. Dödscenerna är jävligt välgjorda, cheesy peacy  men dess mest minnesvärda scen sker 1.09 in i filmen , och inte så värst julig är den inte heller utan det ser mer ut som om sommaren tagit slut så titeln är vilseledande då den enda tomte man ser är Billy från första filmen i flashbacks... Silent Night Deadly Night 2 får 2/5 Guldkameror, enbart för dess i vissa fall kreativa dödsscener och för Eric Freemans unika skådespel.
 
Markus