0

Return to return to Nuke em High

Return to Nuke em High släpptes 2013 och än en gång missar jag när en av serien släpps på DVD då jag följer Troma på twitter å den är fortfarande på bio å av ren vana brukar sverige få vänta aslänge på å få se släpp som dessa på dvd men med Troma får vi dem snabbare genom Njutafilms. Förra filmen slutade med att Lauren och Chrissy, mobbare och mobboffer som blev ihop och muterade nog att kunna spöa stadens Creatins, huliganmutanter som skapat kaos i hela Tromaville. Det slutade med att Creatins attackerade Tromaville High School och Lauren började blöda i dushen vilket indikerade att mutantbebisen i hennes mage var nära på att födas.Del 2 fortsätter pecis därifrån men mensen utvecklas till en apocalypse av mensblod, laser och radioaktiv smörja som är så stark att den amuterar en tjejs ben. Medans kaos råder i Tromaville är folket bakom, Tromorganic mer onda än nånsin då de visar sig vara de skyldiga bakom de kidnappade ungdomarna. Zack som i förra filmen fotade Chrissy och Lauren som den onda rektorn använder mot Chrissy för att utpressa henne medans Lauren föder ut en blue-ray utgåva av Return to Nuke Em High volume 1 och sedan ett monster, hälften anka, hälften människa efter att av utsats för  ankvåldtäkt.
 
"Talk about premeture Quackulation"

Lauren och Chrissy konfronterar Zack om hans tjallande om deras lesbiska affär och de lovar att om han ska få göka dem efter att han erkänt sina 2 drömar, att sprnga naken genom stan å ha sex med 2 snyggingar samtidigt men detta slutar med i förmjukelse för Zack som efter att fått kvarsittning och vill då gå med creatins, de onda  monstrerna. Vi ser hur Kevin, Laurens anka med hjälp av dess radioaktiva dna muteras till ett monster hybrid mellan vuxen karl och anka med radioaktiva krafter men mer kaos råder i stan då de där kidnappade barnen  används för deras fisar som göder filmens huvudskurk! Vi får massor av cameos från gamla Tromastjärnor å även AVGN vars film Filmfett nångång måste genomgå..
 
"She's an alcoholic, she slept through 3 gangbangs"

Så jag såg först första Return to Nuke em High år 2013 eller 2014 och såg om den nu när jag äntligen fått tag i uppföljaren och jisses vad den är en produkt av sin tid, Myspace refferenser, skolmassaker skämt som än idag funkar då det är lika relevant men något som inte är relevant är badsaltsskämten och funkar som en litet humorisk överdriven kritism mot diverse saker såsom snabbmatskedjor, liberaler och konservativ politik, den var helt enkelt hipp med liberalerna.  Del 2 som är dedikerad till både Lemmy Killmeister och Joe Fleishaker är väluttänkt, vissa spår av subplots som odlades i del 1 får här en välutförd avslutning, även de man inte tänkte på så noga såsom de kidnappade studenterna. Return to Nuke Em High är en grotesk röra med nakna ungdomar överallt,  tjockisar som är groteska å fisljud bortom allt som är ok.....det är Troma and I love it, Visst det är lite uppenbar politisk subtext som är lite för uppenbar men detta är filmens enda stora minus då de brukar vara lite smartare med sin kritik mot amerikas kultur och Trump som president häcklas riktigt ordentligt. Med lite smågoa tvistar och allt som är Troma samt mycket mer Lloyd Kaufman i en gigantisk roll i jämnförelse med första filmen och humorn är spot on och förhoppningsvis är det inte det men om detta blir Lloyd Kaufmans sista film och skådespelar roll är det det bästa avslut en karriär som hans hade kunnat sluta. Return to return to Nuke em High får 3,5/5 Guldkameror. Its a gross mess and everything I asked for.
Markus