0

A Serbian Film

Inofficiellt inslag av en 2 års gammal temavecka
 
Möt Milos, han har en son som han älskar......en son som råkat hitta en film där Milos sätter på en brud.....Milos är porrstjärna och det är såhär vi börjar filmen. Milos har råkat glömma den filmen framme då han pockat fram den från hans gömma då Laylah, kvinnan han smällde på i filmen nyligen hört av sig om ett jävligt najs erbjudande.trots att Milos är förtidspensionerad för att fokusera på sin fru Maria och sonen Petar men pengar är något man inte har mycket av så Milos går med på att träffa en producent som skapar det senaste trenderna i porrindustrin, en man vid namn Vukmir som kan sammanfattas i en i 2 ord " NEWBORN PORN". Milos snackar med sin fru som godkänner att han hoppar in i porrbranchen igen för kosingens skull.
 
NEWBO....yeah what he said

Mötet med Vukmir börjar bra men närkontraktet är påskrivet  och kameran börjar rulla får han sin första uppgift och det är då vi och Milos ser exakt vad denna nya porr går ut på...att vara så jävla extrem som man kan bli, och då menar jag extrem! Milos första upgift,Gå runt i en övergiven lägenhet och frestas (ot's a fetish thing) nästa gång ska han våldsamt få en verbal handtralla (HINT HINT) utav en kvinna han måste ge en lavett ....sen ser han att hennes unge tittar på och sedan visar Vukmir en video av sin närmaste henchman när han förlöser en gravid kvinnas barn....sen våldtar han barnet på film och det är typ där du slutar läsa denna paragraf hoppas jag och det är typ här jag inser att jag gjorde ett stort misstag å äta toast medans jag såg filmen.
"Relax, I saw alot of stuff like that his age" "Not with your own dad!"
 
Där sitter man, 26 år gammal, ensam i tvsoffan och eftertexterna rullar, jag har precis sett A Serbian Film för den 3dje gången nånsin och dess medelande "you're fucked if you're born a serb" har aldrig varit starkare i mitt närminne än det är nu. Jag skulle kunna sitta å nämna några av de mer.... osevärda scenerna som då våran hjälte får en australiensk kyss (down under) av en kvinna medans hennes dotter tittar på, scenen då en gigantisk snubbe förlöser en kvinnas barn...och sen sätter på det eller minst sagt slutet som går ut på att Milos och han som satte på det nyfödda barnet ska typ...racea i sex och det visar sig att den andre sätter på Milos fru medans Milos han själv blir förtvivlad av att se att den han satt på är sin egna son, spoilers yo. Jag vet inte vad man ska säga...på ett tekniskt sätt är filmen fint filmad, kvalite är inte något filmen saknar men de absurda brutala och shockerande stunderna i filmen gör filmen till en av de bästa anti-dejt filmer. Filmen börjar lite trögt, förutom att ett barn ser sin egna farsa dunka på en brud med bröst så  tar filmen sin goda tid, den första "filmscenen" i filmen är rätt tam men sen sparkar den in pannbenet på dig och du kan känna en permanent hjärnskada establisera sig i minnes delen av din hjärna cause this shit is here to stay in your memory for good. Filmen är inte dålig,....men....minst sagt svår att se och ja den skulle ha varit med under Filmfetts chock vecka menne.....yeah saker blir sällan som man tänkt sig här på Filmfett. Serbian Film får 2/5 Guldkameror. men 0 rekomendationer då nekrofil scenen kostade mig en mycket välgjord smörgås som såg god ut.
 
Markus