0

2018 - En Återblick Av FilmFett

Året lider sig mot sitt slut och Robin och Markus har sett en hel del tillsammans. Men eftersom vi kommunicerar genom att kasta bajs på varandra så har jag ingen aning vilka filmer han uppskattar under detta år. Men JAG (ego increasing) ger mina 50 öre och ett tuggumi om året som gått.
 
 
Årets snyggaste/superhjältefilm blev Spiderman: Into The Spiderverse. Den kom lite som en oväntat väloljad blixt följt av ett KABLAMMO! Därför får den en cykelkedja jag hittade i garaget hos grannen samt ett signerat foto av världens bästa recensenter.
 
Årets överskattade blev Black Panther. Finns inte mycket jag kan säga om den då jag tyckte den var innehållslös. Den vinner en använd toaborste efter taco-friday.
 
Årets hype landade på Avengers: Infinity War. Själv var jag inte så hypad, men man måste ju dela med sig av vad majoriten av människorna tycker. Den vinner en luftballong av trä.
 
 
Robins bästa blev Mission Impossible Fallout som fick honom att svettas av intensitet. Den vinner en 4 meter hög skulptur av guld av Robins högra öra.
 
 
Markus bästa blev Perfectos desconocidos! En film av Alex de la Iglesia. Vet inte vad jag kan skriva då jag inte vet nått om den. Den vinner en 30 kilo tung skulptur av Markus använda mjölkpaket.
 
Årets rysare landade på Hereditary. Robin fick ligga sked med en okänd 70-åring efteråt. Hon visste inte om att jag var där....Den vinner en tapet av Skriket.
 
 
Årets bästa musik blir Halloween. Inte ens ett skämt! John Carpenter är sylvass som vanligt när han hamrar tunga toner på sin synth tillsammans med sitt band (inklusive sin son). Den vinner en använd Bingolott och en heldag med Leif "Loket" Ohlson.
 
 
Årets snyftare blir Won't You Be My Neighbor. En vacker dokumentär om en oerhört fin människa, Mister Rogers. Den vinner ett signerat foto av världens bästa rese-center. Markus skrev fel i beställningen, men det får dom nöja sig med.
 
Robins stinkare blev Winchester. Ett levande bevis på tristess. Den vinner ett 40 minuters besök av Edward Bloom när han går på diet av ruttna oliver.
 
Markus stinkare är Jurassic World 2. Dess rådumma manus och icke-existernade underhållnng gör att den förtjänar priset att bli kastrerad av Harvey Wienstien.
 
Och med dessa orden så lämnar vi 2018. 
Låt oss aldrig glömma dom som gått bort under året. Stan Lee, en av Marvels grundare. Musikern Avvicii, Ikeas grundare Ingvar Kamprad, Hallands egna Johannes Brost, världens smartaste fysiker Stephen Hawking, Svampbobs fader Stephen Hillenburg och fler.
 
Låt deras bortgång lysa i stjärnorna under 2019!....Eller nått sånt.
 
Robin (och Markus) på FilmFett. Skål!
 
"FilmFett is...like...the best thing in the world. And yes, I regret Winchester. YOLO! Haha. DAB!" - Totally the real Helen Mirren (2018)