0

Orgazmo

Joe är en ung mormon, en god sådan som spelas av Trey Parker som även regisserade filmen men som Mormon får han ingen respekt då ingen bryr sig om religion längre. En dag så knackar Mormonerna på fel dörr, det är ett hem där en porrfilm just nu spelas in. Filmen handlar om en superhjälte kallad Orgazmo vars vapen är ett vapen som orsakar orgasm till den som blir träffad..problemet är bara att personen som spelar Orgazmo är sämst på att sparka röv. Något som Joe kan då porrregissören Maxxx skickar sina hejdukar på dem efter att Joe avbryter en tagning. Maxx älskar att se det Joe gjort och erbjuder han rollen som titelfiguren i Orgazmo men då Joe inte vill vara otrogen mot sin festmö Lisa så använder de något som kallas en "stunt cock". Joe och hans festmö Lisa drömmer om att gifta sig i templet i Salt Lake City så Joe godkänner rollen som Orgazmo.
 
"....No I'm from Utah" "oh...Sorry..."

Joe dyker upp på filmsettet och möter Ben som spelar Orgazmos sidekick Choda boy som använder sexleksaker som vapen och Ben är spelad av Dian Bacher, Trey och Matts goda vän som även har en stor roll i den inte lika bra men endå briljanta Baseketball. Ben och Joe drar senare ut och käkar sushi och de blir båda vänner och Ben bjuder snart in Joe till sin källare där han har en hel rad av uppfinningar inklusive en riktig Orgazmorator, en riktig kopia av det fiktionella vapen som används i filmen. Orgazmo blir en gigantiskt succsee och inkomsterna blir rekordstora och snart är det dags för en uppföljare men det är runt då Joe inser att porrindustrin inte är lika ärlig som han är. Tillsammans med Ben ger sig ben ut för att rädda inte bara hans själ utan även Lisa och hans framtid.
"Hey, I don't wanna sound like a queer or nothin', but I think unicorns are kick ass!"

Vad är det med South Park skaparna och Mormoner? De är väl ett lätt byte antar jag då de även är temat för flera South Park avsnitt och deras fantastiska musikal Book of Mormon där 2 mormoner skickas till uganda där de inte bara orsakar kaos för stackars afrikaner men även ljuger ihop en historia om vad mormonernas historia faktiskt handlar om. Låten now you're a man är en  fantastisk låt som visar att Trey Parker är en fantastisk låtskrivare, i Cannibal The Musical så är också alla låtar skrivna av han men denna var hans hitils bästa låt,.... han har skrivit många andra lika bra låtar. Många porrstjärnor såsom Ron Jeremy har bitroller, i samma katigori ser vi filmens producent och Parkers partner in crime Matt Stone i en liten roll som en överkåt ljudkille och Stone var även producent till denna underhållande rulle som fick mediokra reviews när den släpptes men är idag en kultrulle, och det är en rulle jag sett många gånger och den sviknar aldrig i kvalité utan skämten är sågott som tidslösa såsom sushikocken som tror han är svart och de oförändrade porrlandskapet som får många humoriska smockor . Michael Dean Jacobs är briljant i rollen som filmens skurk och han har tyvärr inte gjort så mycket medans Ron Jeremy gör sin kanske bästa roll. Filmen är mycket rolig och det är inte bara Trey och Matt som får de roliga replikerna eller sakerna att göra. Precis som South Park filmen är filmen ett omoget mästerverk. Precis som South Park filmen, se skiten själv och lämna gärna en kommentar, vi är lite ensama. Orgazmo får 3,5/5 Guldkameror. Stanna kvar hela filmen så får vi ett coolt cameo av Lloyd Kaufman men han är konstigt nog creditat som Stanley L. Kaufman... huh.
 
Markus