0

Killers from Space

I Nevada öknen testas nucelära atomvapen i öknen på orders av amerikanska staten som går ut på att Peter Graves ska släppa en bomb och sedan ska bombens radioaktivitet mätas. Peter Graves karaktärs plan försvinner dock ur tomma inget och krashar i bergen men han hittas snart, helt oskadd.....typ, han har ett stort sår på bröstet som ser ut som han fått en pacemaker och hans minne är rubbat......den kvällen kör han hem OCH KRASHAR IGEN efter att ha gett sig ut i bergen där hans plan krashade, men nu denna gången minns han vart han varit, innuti bergen och snackat med världens fulaste och billigaste Aliens, Denab, ledare för den utomjordiska rasen Talas står och snackar i en stor del av filmen och sedan spelar han en video av 2 ödlor som slåss och det ska vara precis framför Peter Graves, och allt detta är ett anti-kärnvapens budskap.
"Those eyes! Those HORRIBLE eyes!"
Okay, alla korten på borden, Detta är en helt okay komedi, den tar sig själv dyngseriöst med hot om massutrotning och sånt...sen får man se monstrerna, kopior av Igor från Det våras för Frankenstein typ 20 år innan den filmen kom ut som står igenom hela filmen asstelt och snackar om hur dera splanet utrotades av miljöförstöring och att solen var närmre deras atmosfär så just därför deras ögon poppat ut så mycket....men var de tvugna å ha så stora ungshandskar på sig?? Stackarna måste ju varit asvarma. Vi får sen stockfootage fight med 2 stora reptiliska aliens....två jordiska ödlor....som vi senare får veta är Talas hemliga vapen, genetiskt altrade ödlor och insekter som fått sig en stor dos radioaktivitet är svaret på människans totalförstöring av jorden......DET ÄR SÅ KLICHE ATT DET BLIR EN PARODI och stackars Peter Graves från Airplane och andra Hollywood hittar ger sitt allt som om det hängde en oscar på det. Denna film såg jag nån gång som yngling och hade jättekul åt den, vuxna karlar i kostymer som inte ens jag skulle ha på mig då (nu är det en anna femma dock!) Det är synd att världshistorien inte fick mer Talas, jag vill fan se dem i MCU som en av de där genetiska raserna Avengers måste slåss emot bara det att dessa är unika och inte ser likadana ut som alla armeér i de filmerna.  Filmen är både tråkig, dålig, och svår att se igenom....men jag typ älskar den?
 
Det är helt klart en av mina favorit bland världens sämsta filmer, och ja den är verkligen en av de sämsta någonsin men jag rekomenderar den, Graves tar och ger sitt allt och ...du bara måste se filmens skurkar in action, de bilder som är med i inlägget är mer rörliga än hur de agerar i filmen. Killers from Space är något du måste se, okay inte lika mycket som the room eller Howard the Duck men gud vad jag vill ha mer Talas i media, om de kan göra Plan 9 from outer space till en modern spännande rulle, hoppas jag verkligne denna är på tur härnäst, MORE TALAS TO THE PEOPLE ALL HAIL OVERLORD DENAB. Skiten finns på youtube å är knappast en timme lång. Killers from Space får tyvärr bara 1/5 guldkameror men på underhållningsmätaren når denna film den gröna zonen, den är kul för hur dålig den är.
 
Markus