0

Beavis and Butt-head do America

DET VÄRSTA HAR HÄNT! Någon har stulit Beavis och Buttheads tv! För er som inte såg serien så är Beavis och Butthead 2 lowlives som inte gör något annat än att se på tv och eventuellt går ut för att försöka få brudar, under serien sitter de och kommenterar musikvideos, typ som MST3K gjorde med filmen nu är den borta...ingen mer tv. Duon ger sig ut för att leta efter den men avbryter sin resa med att våldgästa grannens husbil och tar sönder tvn. Under sökandet förväxlas de med 2 gangsters en viss Muddy ska göra affärer med om att "do her" vilket reffererar till hans fru, Dallas, som han vill ha död men Duon tror han vill att de ska göka henne. De skickas till Las Vegas men det är på flygplanet vi lär oss att Beavis är flygrädd men lugnar ner sig med en tants medicin vilket förvandlar honom till sitt alterego Cornholio, Cornholio får nästan planet att störta.
"I AM CORNHOLIO I NEED TP FOR ME BUNGHOLE!!!"

I Vegas möter de Dallas som de bor granne med, Då hon inser att de är dumma i huvudet erbjuder hon dubbelt så mycket att "do Muddy" vilket inte Duon vill göra då det är gay. När snuten dyker upp så låstas hon upphetsad så Beavis slänger av sig byxorna och fightas med Butthead om första tur medans Dallas syr in ett hemligt objekt i hans ficka. Dallas lovar att göra det med dem ...i New York så de får hoppa på en buss som åker runt i landet men under en tur hamnar de på en buss full av nunnor...de blir snart utkastade och strandade i öknen.
"Lesbian seagull"

En Rolig fotnot såhär innan vi börjar som faktiskt leder in i kritik är att skaparna bakom South Park tog inspiration av denna film, efter att ha sett Beavis och Butt-head så bestämde de sig för att göra en storslagen film med deras serie då denna kändes som ett längre avsnitt av Beavis och Butthead vilket tyvärr gör fast med fler karaktärer en förbannat cool hallusinationsdröm sekvens och även avslöjandet vem/vilka duons fädrar är. Beavis och Butthead är genom hela resans gång lika IQbefriade som de alltid är och deras äventyr är spännande + att de faktiskt åker till coola ställen trots att de inte bryr sig. Filmen är jävligt rolig  med många stunder som får en att fnittra, kort sagt, detta är en film där majoriteten av skämten funkar. Beavis å Butthead var en serie jag oftast såg på MTV på 2000-talet för att det började PRECIS efter att Happy Tree Friends tog slut och det var allltid bland det bästa på tv runt den tiden för en stackars sate som inte hade många kanaler att välja emellan och då klockan var mycket satt farsgubben jämt ijämte mig å kritiserade seriens omogna humor. Att Bruce Willis och Demi Moore spelar filmens 2 skurkar är väl en idag uråldrig refferens till att de en gång i tiden var ett av Hollywoods största kärlekspar men det slutade illa och Moore började dejta Ashton Kutcher istället... Jag är nog en av få som faktiskt tycker synd om Duons granne som får sin resa förstörd och till sist slängd i fängelse när han bara vill semestra med sin fru. Att Grannen är en tidig föregångare till huvudpersonen i Hanks i Mike Judges nästa serie King Of the Hill...Beavis och Butthead är en bättre serie dock! Och deras film är jäkligt bra, en underhållande roadmovie med 2 idioter, humorn lär inte passa alla men för en omogen jäkel som mig lär gilla skiten då vissa lär finna Duons låga IQ lär göra en del irriterade. Beavis och Butthead do America får 3,5/5 Guldkameror.  Inte lika bra som South Park filmen men bättre än Simpsons Filmen.
 
För den som alltid velat se Beavis VS Butthead...vi behöver Celebrity Deathmatch mer än nånsin idag :( PLEASE MTV BRING THIS BACK
 
Markus