0

47 Ronin

En ung pojke flyr mot provinsen Ako. Kai fångas och är påväg att halshuggas av samuraijer, men räddas i sista sekunden. Istället får Kai bo utanför staden, då alla tror att mytologiska varelser i skogen har skapat honom som en hybrid mellan människa och monster. Kai växer upp och blir Keanu Reeves och lever i fred utanför staden. Tills Ako utsätts för dåd och Kai är den enda som kan rädda Aku från en ond häxa.
 
 
Miljöerna och alla monster gör filmen till ett coolt Drakar och Demoner äventyr i asien. Som ett vilt tv-spel där samuraijer vanhedras och tvingas sätta ihop deras statusar som ronin (utkastade samuraijer) för att rädda hela landet. Det finns många färgstarka karaktärer, som den skeptiska Oishi som tvingas lita på Kai och den attraktiva Mika. 
 
Denna snubben pryder filmens omslag och är med i ca 10 sekunder...
 
Häxor, troll, munkar och demoner, svärd och vrålhäftiga miljöer gör filmen till ett coolt äventyr. Men den tar en klassisk berättelse om de 47 ronin och förvandlar detta till en saga, vilket gör att de flesta hatar filmen. Jag tyckte fan den var vrålcool! Snygg och riktigt underhållande!
 
 
3,5 av 5 guldkameror. 
 
Robin