0

Monster in the Closet

Once you go Troma, you dont want to go back. Men i detta fallet är Monster in the Closet faktiskt inte en Troma-film. Dom har bara släppt rullen. Kanske känner du igen den svenska överdumma titeln: Spöksnubben i Skrubben?
Studio S...ren kärlek! :)
 
Rickard är en töntig Clark Kent-kopia som får ett nytt jobb att undersöka dom hemska rykterna om att ett monster bor i en gardorob och dödar folk. Eftersom Rickard vill bli tidningens nya skribent och är jävligt puckad så inser han inte att alla retar honom bakom hans rygg. Tillsammans med en tjej som hypnotiseras av Rickards ögon när han tar av sig glasögonen, en skitsmart unge, en galen Einstien-kopia samt en pastor, försöker Rickard hitta "spöksnubben i skrubben"!
Monstret behöver hålla käften. Bokstavligen talat!
 
Trailern på filmen är jävligt rolig. "A flowerpot can not stop it, guns can not stop it, doors can not stop it! Its...MONSTER IN THE CLOSET!". Detta, kombinerat med en berättarröst i filmens intro som är överdetaljerad, ger oss en inblick i att detta är en parodi på 50-tals monsterfilmer. Och det fungerar jävligt bra, med sköna skratt och en god stämning.
En ung Paul Walker, betraktas av titel-monstret.
 
Tyvärr saknar filmen Tromas stämpel i blod, slap-stick, storpattade brudar och grymma dödsscener. Det finns inte här. Men filmen är mysig och rolig. Och vi får se en ung Paul Walker som världens smartaste unge: Professor.
 
3 av 5 guldkameror.
 
Robin